Te Huur

Er worden twee soorten appartementen verhuurd. Zowel de hoek- als de tussenwoningen zijn strak afgewerkt en beschikken over één (tussenwoningen) of twee (hoekwoningen) balkons.

De 4-kamer appartementen bevinden zich op verdieping 1 t/m 7.

De badkamer en het toilet zijn gerenoveerd en de wanden worden opnieuw getegeld. Een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5 pits kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een oven en een vaatwasser. Tevens is hier een ruimte gecreëerd om de wasmachine te plaatsen. De moderne badkamer beschikt over een wastafel met meubel, bad met douchewand + radiator (geen design); het toilet over een hangend closet en een fonteintje.

Hoekwoning

Huurprijs woning € 1.150,-

  • Voorschot stookkosten € 80,-
  • Het voorschot op de vergoeding voor de door of vanwege verhuurde ten behoeve van de huurder te verzorgen leveringen en diensten € 43,-

€ 1.273,-

Tussenwoning

Huurprijs woning € 1.130,-

  • Voorschot stookkosten – € 80,-
  • Het voorschot op de vergoeding voor de door of vanwege verhuurde ten behoeve van de huurder te verzorgen leveringen en diensten € 43,-

€ 1.253,-

Beschikbare woningen

Bent u geïnteresseerd?
Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u een huurdersprofiel hebben aangemaakt op de website van Lage Land. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis. Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Voor alle huurwoningen maken wij een standaard WOZ huurcontract op en de daarbij behorende algemene voorwaarden. Neem contact met ons op voor een bezichtiging.